De wereld rond lopen

De wereld rond lopen

Slechts twaalf mensen stonden ooit op de maan. Dit zijn er altijd nog meer dan het aantal mensen dat officieel de wereld heeft rondgelopen. Zomaar één van de bizarre feiten die ik tegenkwam tijdens mijn zoektocht. Hoe dieper ik hierin verzeild raakte, des te meer ik mij realiseerde hoe uniek het is dat ik, op een enkele trail na, alles zelf zal moeten ontdekken. Iedere stap, iedere kilometer en ieder continent.

Mei 2021 vertrek ik voor een waanzinnig groot en episch avontuur om historie te schrijven. Een 40.000 kilometer lange wandeling die mij over alle continenten zal voeren. Hiermee zou ik de eerste mens ooit kunnen worden die de aarde rondgelopen heeft door alle continenten te voet te doorkruisen, inclusief Antarctica.

Click here for english version

0
Continenten
0
Landen
0
Kilometer

Iedere gift is een glimlach

Met jouw hulp kan ik mijn droom vervullen om de wereld rond te lopen. Voor donaties van €50 of meer heb ik iets heel exclusiefs als bedankje!

Iedere maand ontvang jij de rauwe hoofdstukken van het boek wat ik onderweg ga schrijven inclusief mooie foto’s. Prachtige, meeslepende, ontroerende en soms ook heroïsche verhalen live vanaf de trail. Je beleeft het avontuur bijna letterlijk door mijn ogen op geheel unieke wijze.

  • Pindakaas voor een week €5

  • Nieuwe teensokken €10

  • Eten voor een dag inclusief snicker en een cola €15

  • Klein hotelletje met een heerlijk warme douche na een paar dagen wildernis €50

Deze live tracker is gesponsord door: